суббота, 14 мая 2016 г.

«Працюємо над навчальним проектом»

20 квітня 2016 року
Результати


Привіт усім, хто буде це читати. Я сьогодні дуже радію, адже , нарешті, завершила роботу над планом проекту. Довго довелося збиратися, поки дійшли до нього руки. Погана звичка - відкладати найважчу роботу на потім. Проте , окреслені Лією Миколаївною терміни захисту роботи підганяють швидше її виконувати.
   Що стосується складання плану проекту, то хочу сказати, що це, мабуть, важче, аніж усе решта, тому що треба побачити свій проект в цілому і в деталях, довелося підняти підручник, програму,  методичні матеріали, перш ніж  в уяві окреслився майбутній продукт. Також довелося співставляти, підручник із минулорічними змінами до програми з інформатики, проявити творчий підхід у визначенні шляхів реалізації проекту. Це досить великий обсяг роботи з огляду на величезний брак часу.
     Досить добре у мене вийшла презентація за обраною темою “Безпека в Інтернеті”.

    Сподіваюся, що до завершення навчання впораюся з усіма завданнями.

    Своїм колегам бажаю подолати лінощі , небажання  й усі інші причини , що заважають досягненню мети, і успішно завершити навчання!

3 комментария:

  1. Вчительська презентація чудова! І з методичної і з технічної точки зору. Відчувається велика попередня робота та відповідальне ставлення до навчання на курсі! Дякую!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую, Ліє Миколаївно! Мені дуже приємно, що ви так оцінили мою працю.

    ОтветитьУдалить
  3. В мене тема схожа, тому хочу відмітити неординарний підхід до виконання роботи! Молодець!

    ОтветитьУдалить